Bolton Residence

Designed by Naturehumaine, the Bolton Residence in Eastern Quebec takes its form from traditional barns in the surrounding countryside. Cantilevered on a wooded hillside. The volume appears to jut out of the hill and as a result provides an amazing perspective of the down into the valley.

(via Minimalissimo »)


Warning: Use of undefined constant v - assumed 'v' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/themes/campsite/single.php on line 27

  1. ron 29 Mar 2015

    this is beautiful! i love the natural light & space.


Leave a Comment

Want your image to appear next to your comment? Get a Gravatar!


Back to Blog
Flickr

Warning: fopen(/5183457868_9f3d05bcbc_m.jpg): failed to open stream: Read-only file system in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 187

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 189

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 190
DSC_1973
go to flickr »
Trail