Green Box

This amazing glass cabin designed by Italian studio act romegialli repurposed an existing garage and retained some structural elements to create the footprint for this weekend retreat. AR placed a galvanized metal and glass framework on top of the existing slab and stone pillars. To add privacy and help the structure blend into its surroundings it was planted with a variety of annual and perennial climbing plants. The result is a hyper organic facade that truly blends and grows out into the earth around it. In contrast the interior is ultra-simple and almost industrial in finishing.

(via Dezeen »)


  1. Paul 25 May 2013

    Beautiful and imaginative reuse. I’m guessing in the kitchen the cooktop is concealed by a hinged piece of the countertop.

  2. kb 18 Jul 2013

    it looks just great!


Leave a Comment

Want your image to appear next to your comment? Get a Gravatar!


Back to Blog
Trail