Dove House

Architects Gundry Ducker designed Dove House as an extension onto the back of a terraced victorian townhouse in London. The kitchen is so minimalist and clean, I would absolutely love to cook in there, and clean for that matter. All the surfaces look like you could so easily wipe them clean. The protected outdoor deck area is really beautifully handled, I am curious though how the dark stained larch wood reacts with sun. It seems like it could really heat up.

(via Design Milk »)


Leave a Comment

Want your image to appear next to your comment? Get a Gravatar!


Back to Blog
Flickr

Warning: fopen(/5183457868_9f3d05bcbc_m.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: Read-only file system in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 187

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 189

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 190
DSC_1973
go to flickr »
Trail