Photographer’s Studio

Overall I am not totally in love with this studio, but the way it is sited just up the steep shore from the lake and the way the glass cube interacts with nature throughout the changing seasons is awesome. I particularly enjoy the cube blending into the snowy landscape. The interior is astonishingly unimpressive. A stark box furnished with generic modern fixtures and sparse furnishings. The floor to ceiling shades create an amazing diffused light, which I am sure was a requirement of the client(a photographer). Design of this building was by gh3 architects.

(via Minimalissimo »)


Leave a Comment

Want your image to appear next to your comment? Get a Gravatar!


Back to Blog
Flickr

Warning: fopen(/5183457868_9f3d05bcbc_m.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: Read-only file system in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 187

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 189

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /homepages/43/d345445625/htdocs/wp-content/plugins/flickr-rss/flickrrss.php on line 190
DSC_1973
go to flickr »
Trail